Afdelingen Korpscheftaken i.v.m. coronavirus gesloten

De Nationale Politie heeft de KNSA laten weten dat in verband met de crisis rondom het coronavirus, de politie afdeling Korpscheftaken tot nader order geen aanvragen voor wapenverloven en verlengingen van wapenverloven in behandeling neemt.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Tijdelijke sluiting ivm Corona

Ondanks dat iedereen de media volgt, en op de hoogte is van al het nieuws rondom de pandemie wil ik u hierbij toch op de hoogte stellen van het overleg binnen het bestuur van de VvUS. Op 12-03-2020 is er een persconferentie geweest van de Minister President betreffende het COVID-19 virus beter bekend als Corona. Hierin is het volgende besproken:

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Wijziging verlengen verlof

Met ingang van 1 december 2019 gaat de werkwijze van de verlenging van uw jachtakte en/of wapenverlof veranderen.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Leges wapenverloven verhoogd

Al een aantal jaren geleden heeft het Ministerie van Veiligheid en Justitie aangekondigd de leges voor wapenverloven te zullen verhogen. Twee jaar lang is daarover met de KNSA en andere belangenorganisaties, zoals de KNJV en wapenverzamelaarsverenigingen, overleg gevoerd.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Vacature Leerling Geweermaker

Bij PIROSPORT zijn ze dagelijks bezig met het ontwikkelen en produceren van de mooiste customgeweren voor klanten over de hele wereld. Daarnaast repareren ze pistolen en geweren voor klanten en verenigingen.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Verhuizing bijzondere wetten Rotterdam

Thans is de publieksfunctie van het team KC-taken (bijzondere wetten) verhuist naar Veilingweg 66 (boezembocht) te Rotterdam.
Dit betekent voor u dat vanaf 17 augustus 2015 voor alle lokethandelingen op afspraak terecht kunt op het nieuwe bezoekadres.

Lees verder

  • Aangemaakt op .

Vereniging van Unilever Scherpschutters - Privacyverklaringen