Schietbaan

Het schietcomplex in Kralingen is in 1990 gebouwd en wordt beheerd door de Stichting tot Instandhouding van Schietbanen (SIS). Deze stichting verhuurt het complex aan 5 verschillende verenigingen waarvan de Vereniging van Unilever Scherpschutters er één van is. Het schietcomplex heeft vier 25 meter banen, één 50 meter baan voor klein kaliber wapens, één 100 meter baan en één 10 meter baan voor luchtgeweer/pistool.
Wij hebben het complex ter beschikking op maandagavond van 19.00 tot 23.00 uur en op zaterdagochtend van 9.00 - 12.00 uur. Als je een keer een introductieles wilt volgen, kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.
 

25 meter banen

Er zijn in totaal 24 pistoolbanen verdeeld over 4 kokers van 6 banen. Er zijn 2 kokers van in totaal 12 banen (25m) met automatisch schijftransport. De andere 2 kokers met ook 12 banen in totaal zijn voorzien van een klapschijfsysteem. Op deze banen kunnen ook de disciplines Militair Pistool en Action Shooting worden beoefend.

Klein kaliber 50 meter baan

Voor klein kaliber geweer zijn er 16 buitenbanen van 50m voorzien van een electronisch schotwaarderingssysteem.

10 meter baan voor luchtgeweer/pistool

Het complex heeft 15 banen van 10m voor de discipline luchtgeweer en luchtpistool.

Vereniging van Unilever Scherpschutters - Privacyverklaring

Deze site gebruikt cookies voor de werking van de website en analytische gegevens. Bekijk onze privacyverklaring via de link.
Privacyverklaring Ok